프렌치 요리

후딱! 초간단 요리 3가지 | 프렌치토스트 | 삼겹살김치말이찜 | 마끼와문어숙회

페이지 정보

작성자 더마루 themaru 작성일20-10-08 00:00 조회81회 댓글0건

본문



#삼겹살김치말이찜
#마끼문어숙회
#프렌치토스트

감사합니다. 즐겁게 시청해주시고,
구독과 좋아요 부탁드립니다.

Thanks, hope you'll enjoy this video and
subscribe, like please:)

채널구독
https://youtu.be/VzKaSCmjpvE

1. 삼겹살김치말이찜 | Steamed Pork Belly Kimchi
[재료준비] 멸치다시마육수, 삼겹살, 포기김치, 고추가루, 진간장, 설탕, 다진마늘, 멸치액젓, 대파, 양파, 청양고추 anchovy stock, pork belly, kimchi, red pepper powder, soy sauce, sugar, minced garlic, salted anchovy, green onions, cheongyang peppers

[만드는 법]
1. 물600cc와 천연다시팩을 넣어 육수를 만듭니다.
2. 포기 김치와 삼겹살을 준비합니다.
3. 김치를 넓게 깔고 삼겹살을 올려 말아주세요.
4. 대파와 양파, 청양고추를 썰어서 준비합니다.
5. 팬에 삼겹살김치말이와 4.야채, 고추가루, 진간장, 다진마늘, 설탕, 멸치액젓을 넣고 육수를 부어줍니다.
6. 강불에서 끓어오르면 중간불로 10분정도 더 졸이면 삼겹살김치말이찜이 완성됩니다.
[Recipe]
1. Add 600cc of water and natural repackage to make broth.
2. Prepare kimchi and pork belly.
3. Spread the kimchi and roll the pork belly.
4. Prepare green onions, onions, and chungyang peppers by cutting them.
5. Pour the pork belly kimchi roll and 4. Put the vegetables, red pepper powder, soy sauce, minced garlic, sugar, and salted anchovy in a pan and pour the broth.
6. When it boils up over high heat, simmer it for another 10 minutes on medium heat to complete the steamed pork belly kimchi dish.

마끼Recipe
밥,식초,소금을 섞어주세요.
김을 반으로 자르고 꽃모양이 예쁘게 나올 수 있도록 김 윗부분을 조금 남기고 밥을 올려 말아줍니다.
잘게 썰어 모양을 잡아주세요.
Mix rice, vinegar, and salt.
Cut the seaweed in half and roll the rice with a little bit left on top of the seaweed to make the flower look pretty.
Cut it into small pieces and shape it.

초고추장 소스
마늘, 쪽파, 참기름, 깨
red pepper paste sauce
Garlic, scallions, sesame oil.

프렌치토스트
빵, 계란, 우유, 메이플시럽, 소금
French toast
bread, eggs, milk, maple syrup, salt

BGM
Recollections-Asher Fulero
Peacefully-E's Jammy Jams
Lullaby-JVNA

Business Email : msking351@gmail.com

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

Total 555건 1 페이지
게시물 검색
Copyright © 49.247.133.184. All rights reserved.  Contact : help@oxmail.xyz